Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Изчисляване на натоварването на климатика и избор на модел

Какво е изчисляване на натоварването на климатика


1. Термичното натоварване (натоварването при охлаждане и затопляне) на дадено помещение, което ще бъде оборудвано с климатична инсталация, трябва да бъде изчислено, така че да се избере подходящ климатик със съответната номинална мощност.


2. Такова изчисление се нарича изчисляване на натоварването на климатика.


3. Изчисляването на натоварването може да се направи или чрез опростена оценка или чрез подробни изчисления. Подробното изчисление изисква да се пресметне проникването на топлина в затворените помещения, изградени от различни строителни материали с различна дебелина и да се вземат под внимание фактори като ориентацията на помещенията и различното време от денонощието (различното количество топлина в зависимост от различното слънце греене и акумулирането на топлина в стените).


4. При простата оценка под внимание се взема максималното натоварване за средностатистическо помещение за кратък период от време. Такъв метод на изчисление се прилага при избор на малък и среден клас климатици.
Тази страница е видяна 9646 пъти.

Начало /  / Изчисляване на натоварването на климатика и избор на модел