Friday, 20-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Множество замръзнали тръби във Варна

 Множество замръзнали тръби във Варна-

Множество сигнали за прекъснато водоснабдяване вследствие на замръзнали тръби постъпват във ВиК - Варна.

Заради ниските температури и въпреки многобройните апели на водното дружество за зазимяване на водомерите, са зачестили случаите на замръзнали водомери.

По селата в областта в момента има много необитаеми къщи и чак, когато техните собственици се върнат, ще се установят повредите.

Сред подадените сигнали има и такива за общи водомери в жилищни кооперации или блокове. Специалистите от ВиК не препоръчват оставане на течащи кранове, за да не се прахосва вода.

Те не препоръчват и размразяване на водомерите с подръчни средства, за да не бъдат предизвикани по-големи аварии. Положението ще стане критично след отминаване на ледената вълна, защото тогава спукани тръби ще предизвикат наводнения в приземните етажи и мазета на блоковете.

Подмяната на всеки спукан кран, тръба или водомер става за сметка на собствениците в сградата, уточниха още от ВиК - Варна.

 

ИЗТОЧНИК: ACTUALNO.COM
Тази страница е видяна 5561 пъти.

Начало /  /  / Множество замръзнали тръби във Варна