Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Множество замръзнали тръби във Варна

 Множество замръзнали тръби във Варна-

Множество сигнали за прекъснато водоснабдяване вследствие на замръзнали тръби постъпват във ВиК - Варна.

Заради ниските температури и въпреки многобройните апели на водното дружество за зазимяване на водомерите, са зачестили случаите на замръзнали водомери.

По селата в областта в момента има много необитаеми къщи и чак, когато техните собственици се върнат, ще се установят повредите.

Сред подадените сигнали има и такива за общи водомери в жилищни кооперации или блокове. Специалистите от ВиК не препоръчват оставане на течащи кранове, за да не се прахосва вода.

Те не препоръчват и размразяване на водомерите с подръчни средства, за да не бъдат предизвикани по-големи аварии. Положението ще стане критично след отминаване на ледената вълна, защото тогава спукани тръби ще предизвикат наводнения в приземните етажи и мазета на блоковете.

Подмяната на всеки спукан кран, тръба или водомер става за сметка на собствениците в сградата, уточниха още от ВиК - Варна.

 

ИЗТОЧНИК: ACTUALNO.COM
Тази страница е видяна 5390 пъти.

Начало /  /  / Множество замръзнали тръби във Варна