Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Отопление чрез дълговълнови инфрачервени лъчи

отопление чрез дълговълнови инфрачервени лъчиOтопление чрез дълговълнови инфрачервени лъчи

Лъчите му са равномерни, здравословни и екологично чисти


Отоплението на третото хилядолетие - така наричат специалистите инфрачервеното отопление. Съвременните лъчисти системи греят досущ като слънцето - равномерно и във всички посоки, като използват инфрачервения спектър, в чийто диапазон свети и огромният естествен енергиен източник. С тях може да се създаде благоприятна и комфортна обстановка - независимо от сезона, не само в дома или офиса, но и в хотела, на балкона, в кафенето на открито, в супермаркета.


Начин на действие

Когато топлинният източник излъчва лъчиста топлина, всички твърди предмети (стени, под, таван, мебели и хора) се затоплят директно, без да е необходимо въздухът да е повишил температурата си преди това. Повърхностите и вещите акумулират топлината и отново я отдават в пространството.

• Въздухът остава почти неподвижен - няма завихряне на прах и микроби.
• Стените винаги са малко по-топли от въздуха и не се образуват кондензни плесени.
• Отоплителният филм е безшумен.
• Въздухът не се изсушава, непрякото му нагряване позволява да се поддържа нужното ниво на кислород и влага в помещението.
• Микроклиматът е здравословен и природосъобразен.
• Температурните разлики в помещението, характерни за класическите отоплителни системи, значително намаляват, с което изчезва ефектът "студени крака - топла глава".
• 45% икономия на енергия - заради липсата на работа по инерция при включване и възможността за зоново отопление - лъчистите уреди топлят ефективно само там, където е нужно.
• Инфрачервеното отопление създава по-голям комфорт при по-ниска температура.

Тази страница е видяна 12361 пъти.

Начало /  / Отопление чрез дълговълнови инфрачервени лъчи