Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

2,4 млрд. евро за опазване на околната среда

Климатизация, вентилация и отопление - 2,4 млрд. евро годишно за опазване на околната среда

Лидерите на ЕС се споразумяха за създаването на общ фонд за опазване на оклната среда, чиято стойност е 2,4 млрд. евро годишно за периода 2010-2012 година.

Попълването на фонда ще бъде задължение на всички 27 държави от ЕС и Европейската комисия. Преди днешните дебати Рейнфелд обясни, че за постигането на амбициозноте цели на съюза за необходими между 5 и 7 млрд. евро, които ще се събират на доброволен принцип.

В Брюксел се провежда последното заседание на Европейския съвет под шведското председателство. Същевременно това е и последният съвет в този формат - при следващото си заседание лидерите на общността ще бъдат председателствани от президента на Съвета - Херман ван Ромпуй. В заключителната конференция председателят на ЕК Жозе Мануел Барозу благодари на Райнфелд за добре свършената работа начело на общността. "Всички приоритети, които си бяхте поставили бяха предвижени", допълни Барозу.

Това е първото заседание на лидерите на ЕС под Договора от Лисабон, изтъкна по време на специална конференция след първите разговори в четвъртък премиерът на Швеция Фредрик Рейнфелд (на снимката). Неговата страна е ротационен председател на общността. Той допълни, че две са били основните теми, обсъдени от премиерите - възстановяването от финансовата криза и климатичните промени. Регулациите на финансовите пазари са много важна част от възстановяването на икономиката, изтъкна Рейнфелд. Обсъдени са били и стратегиите на общността за 2020 година, сред които са инвестиции в образованието и инфраструктурата, които да подпомогнат оздравяването на икономиката. Министрите са разгледали предложенията на Испания, която ще поеме председателството на ЕС в началото на 2010 година.
Тази страница е видяна 4953 пъти.

Начало /  /  / 2,4 млрд. евро за опазване на околната среда