Friday, 20-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Парното скача от април

Парното скача  от април  -

С около 11% ще поскъпне парното в страната от април, ако се приеме искането на „Булгаргаз" цената на синьото гориво да скочи със 17% през второто тримесечие.

Миналата седмица държавното газово дружество поиска увеличение на цената на синьото гориво със 17 на сто заради поскъпването му на световните пазари.

Решение за цената на топлото ще се вземе в края на март като за всяко топлофикационно дружество увеличението ще е индивидуално. Цените на горивата се повишават на световните пазари и тази тенденция се запазва.

Според шефа на регулатора има възможност поскъпването на топлата вода да бъде омекотено, ако се отложи връщането на част от приходите на държавния доставчик „Булгаргаз" за първото тримесечие.

ИЗТОЧНИК: actualno.com

 
Тази страница е видяна 3612 пъти.

Начало /  /  / Парното скача от април