Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

"Южен поток" може да мине и без България

Уморявайки се да чака несговорчивата България за проекта "Южен поток", "Газпром" прехвърли вниманието си към българския съсед - Румъния,

Ръководството на държавата се оказа благосклонно към предложението на газовият монополист. А наблюдатели посъветваха България да побърза с отговора си към Русия.

Русият "Газпром" покани Румъния, в лицето на държавният оператор на газопроводите "Трансгаз", да вземе участие в проекта "Южен поток". "Трансгаз" на свой ред прие предложението на газовия монополист.

"Румънската страна потвърди заинтересоваността си от участие в "Южен поток" и предаде на руската страна поисканите по-рано данни, нужни за подготвянето на техническо-икономическа обосновка (ТЭО) при вариант за маршрут на газопровода през територията на Румъния".

В Москва определят отношенията с Румъния в сферата на енергетиката като стратегически.
При това "Газпром" не потвърди, но и не опроверга възможността "Южен поток" да заобиколи територията на България, ако позицията на София пречи на началото на строителството.

Независими експерти предполагат, че засега не става дума за пълно заобикаляне на България, но чисто теоретично това е възможно.

ИЗТОЧНИК: actualno.com

 
Тази страница е видяна 3407 пъти.

Начало /  /  / "Южен поток" може да мине и без България