Friday, 20-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

"Южен поток" може да мине и без България

Уморявайки се да чака несговорчивата България за проекта "Южен поток", "Газпром" прехвърли вниманието си към българския съсед - Румъния,

Ръководството на държавата се оказа благосклонно към предложението на газовият монополист. А наблюдатели посъветваха България да побърза с отговора си към Русия.

Русият "Газпром" покани Румъния, в лицето на държавният оператор на газопроводите "Трансгаз", да вземе участие в проекта "Южен поток". "Трансгаз" на свой ред прие предложението на газовия монополист.

"Румънската страна потвърди заинтересоваността си от участие в "Южен поток" и предаде на руската страна поисканите по-рано данни, нужни за подготвянето на техническо-икономическа обосновка (ТЭО) при вариант за маршрут на газопровода през територията на Румъния".

В Москва определят отношенията с Румъния в сферата на енергетиката като стратегически.
При това "Газпром" не потвърди, но и не опроверга възможността "Южен поток" да заобиколи територията на България, ако позицията на София пречи на началото на строителството.

Независими експерти предполагат, че засега не става дума за пълно заобикаляне на България, но чисто теоретично това е възможно.

ИЗТОЧНИК: actualno.com

 
Тази страница е видяна 3642 пъти.

Начало /  /  / "Южен поток" може да мине и без България