Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

НДР няма да откаже ядреното оръжие

Новини - НДР няма да откаже ядреното оръжие

Северна Корея няма да се откаже от ядреното си оръжие в замяна на икономическа помощ.

Международната общност ще сбърка, ако повярва, че Пхенян ще изостави атомните си бомби в замяна на икономическа помощ.

Северна Корея е разработила ядрени оръжия за собствената си защита, "а не за да заплашва който й да било или за да получава икономически облаги или обезщетения", уверява КЦТА.

За възобновяване на преговорите за ядреното си разоръжаване Пхенян настоя Вашингтон да се ангажира със започване на преговори за официален мирен договор на корейския полуостров, припомня Франс прес.

Северна Корея смята, че единствено американците могат да предложат на режима мирен договор.

Корейската война от 1950 до 1953 г. приключи с обикновено примирие, така че технически корейският полуостров продължава да е в състояние на война.

Севернокорейците настояват също за вдигане на международните санкции, наложени от ООН вследствие на техните ядрени опити и изстрелвания на ракети.

Международната общност се опитва от няколко месеца да върне Пхенян на масата на преговорите за ядрената му програма. Преговорите бяха прекъснати през април м.г. след като ООН санкционира изстрелване на севернокорейска ракета.

ИЗТОЧНИК: actualno.com

 

 
Тази страница е видяна 3270 пъти.

Начало /  /  / НДР няма да откаже ядреното оръжие