Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Подпочвени води наводниха Историческия музей

Подпочвени води наводниха Историческия музей -

Подпочвени води са избили в парното помещение на Историческия музей в Силистра, което се намира близо до брега на река Дунав.

Около 20 сантиметра е височината на водата. Но нивото е недостатъчно за изпомпващата техника на ГЗ. От музея казаха, че ще чакат водата сама да се отдръпне. За проблема е уведомена общината.

От срутване е застрашена къща в центъра на Силистра, под чието мазе от ГЗ са открили кухина.

През почивните дни спасителни екипи на Гражданска защита са отводнявали избени помещения в село Калипетрово, днес са подадени сигнали на тел. 112 за наводнени земи и мазета в село Айдемир.

Нивото на река Дунав при Силистра се е повишило с 31 см за последните два дни и е 385 см. От Агенцията за поддържане и проучване на река Дунав в Русе прогнозират през следващите дни нивото на реката при Силистра да достигне 509 см.

ИЗТОЧНИК: DarikNews.bg
Тази страница е видяна 3579 пъти.

Начало /  /  / Подпочвени води наводниха Историческия музей