Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Трябва да се действа единно по енергийната сигурност

 -Трябва да се действа единно по енергийната сигурност

Българското правителство счита, че е дошъл моментът държавите-членки на ЕС да действат единно, осъзнавайки ролята на енергийната сигурност за икономическото развитие и стабилността на всяка една от тях като цяло.

В тази връзка е и нашето предложение за обща европейска политика за централизирано договаряне и за закупуване на енергийни суровини за нуждите на държавите-членки членки.

Това каза министър-председателят Бойко Борисов след заседание на Среща на върха по енергийната сигурност в Централна и Източна Европа.

По време на срещата е подписана декларация за проектите „Набуко", „Южен поток" и за изграждането на терминали за течен газ.

Всички участници по време на заседанието подкрепиха виждането на българския министър-председател, че за проблемите на всяка една страна трябва да се говори като за общи проблеми и че е необходима солидарност между държавите.

"В лицето на България нашите съседи, страните от региона, както и целият Европейски съюз имат надежден и стабилен партньор", подчерта българският правителствен ръководител.

Утре министър-председателят и министрите ще участват в дискусия, посветена на Дунавската стратегия на Европейския съюз.

ИЗТОЧНИК: Actualno.com
Тази страница е видяна 3132 пъти.

Начало /  /  / Трябва да се действа единно по енергийната сигурност