Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Видове ремонти на хладилни инсталации

Видове ремонти на хладилни инсталации

Видове ремонти на хладилни инсталации

В практиката са се наложили два начина за ремонт на хладилна инсталация:

  • планово-предпазен ремонт (ППР)
  • ремонт при авария.

Системата за планово-предпазен ремонт изисква: разработване на график за ремонт на всяка машина със съответното осигуряване на резервни части и материали; 
Прилагането на системата на планово-предпазен ремонт гарантира на предприятието, експлоатиращо хладилната инсталация, преди всичко: предпазване на машините и съоръженията от бързо износване; осигуряване на качествен ремонт; повишаване на надеждността и дълготрайността на инсталацията, вследствие на което се намаляват разходите за експлоатация и ремонт.

Ефектиявното прилагане на системата планово-предпазен ремонт изисква още: редовно водене на дневник за експлоатацията на хладилната инсталация; наличност на пълна конструктивна и технологична документация, инструкция за обслужване на машините; организиране на добра ремонтна база за прилагане на съвременна технология за ремонт и др. Системата планово-предпазен ремонт включва:
Техническо обслужване на машините и апаратите в процеса на експлоатация и извършване на текущи ремонтни работи от обслужващия персонал.
Планови прегледи. Извършват се по предварително изработени графици съобразно с нормативите за отработените машиночасове. При тези прегледи се регулират някои хлабини, затягат се болтове, сменя се маслото и др.
Тази страница е видяна 7544 пъти.

Начало /  / Видове ремонти на хладилни инсталации