Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Пестене на топлина

 Пестене на топлина

Пестене на топлина

Отоплявайте жилището си, а не котелното помещение

Вашият котел, бойлер, тръбите за топла вода и отопление трябва да са идеално изолирани. Нали искате да отоплявате жилището си, а не мазето.


Не позволявайте Вашите пари да излитат през прозореца

Един час отвореното крило на прозореца ще Ви осигури със сигурност свеж въздух, но също и една доста висока сметка за отоплението. По-добре проветрявайте често но за няколко минути и при широко отворени прозорци, като в това време поставяте термостатният вентил на по-ниска позиция.

Използвайте цялата топлина

Голите отоплителни тела не винаги са приятна гледка, обикновено обаче са най-доброто средство, тъй като топлината без задръжки се излъчва в помещението. Дългите пердета, мебелите, декоративните решетки, сушенето на дрехи може да изгълта до 20 % допълнително топлина.


Не претопляйте жилището си

Някои обичат горещината и се учудват после на високите си разходи за отопление. Помнете винаги,че за всеки градус в стаята увеличавате разхода на енергия с около 6 процента.

Не оставяйте топлината да избяга

Затваряйте нощем щорите, пускайте пердетата. С това ще намалите загубата на топлина през прозорците.Бихте могли да поставите подходящо рефлектиращо фолио зад отоплителните тела. В резултат бихте могли да икономисате до 4 процента от сумата за отопление.
Тази страница е видяна 3099 пъти.

Начало /  /  / Пестене на топлина