Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Хибриден автомобил от Ferrari

 Хибриден автомобил от Ferrari-

От ръководството на Ferrari са категорични, че всяко намаляване на емисиите по никакъв начин няма да повлияе върху представянето на автомобилите на пътя

Правителствата по целия свят са подложени на обществен натиск да редуцират нивата на вредни емисии в атмосферата, които съответните страни произвеждат.

Най-често секторът, който към всички поглеждат, е този на автомобилната индустрия.

Всъщност предстоящите промени дотолкова са стреснали италианския производител, че инженерите от поделенията им са шосейни автомобили и за Формула 1 разработват различни методи за редуциране на разхода на гориво и намаляване на вредните емисии.

От ръководството на Ferrari са категорични, че всяко намаляване на емисиите по никакъв начин няма да повлияе върху представянето на автомобилите на пътя. Това обаче определено е мощно предизвикателство.

По този повод от Скудерията представиха по време на провеждащото се в момента автомобилно изложение в Женева хибриден вариант на своя суперавтомобил 599.

Наречен Ferrari 599 HY-KERS, най-новият експериментален автомобил от италианците би трябвало да има с до 35 % по-ниски емисии на СО2 спрямо стандартния 599 GTB Fiorano.
Тази страница е видяна 3691 пъти.

Начало /  /  / Хибриден автомобил от Ferrari