Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Ядрените изследвания - българския принос

 Ядрените изследвания - българския принос -

Изложба по повод 10-годишнината от членството на България в ЦЕРН /Европейската организация за ядрени изследвания/ ще бъде открита днес в музея "Земята и хората" .

Какво представлява най-големия експеримент в света LHC и детектора ATLAS и какво е мястото на България в световното състезание за проникване в дълбините на материята?

Ще има  постери на български и на езиците на страни, съседни на Европейския съюз - сръбски и украински, за връзката между разгадаването на тайните на Големия взрив и експеримента с Големия адронен колайдер - всичко това събрано в 17 бр.

И още - фото репортаж от Българската програма в ЦЕРН за учители по физика, лекции за големия взрив и нашето пътешествие из тайните на природата, много филми и даже музика.

ИЗТОЧНИК: DarikNews.bg
Тази страница е видяна 3566 пъти.

Начало /  /  / Ядрените изследвания - българския принос