Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Климатичните промени застрашават птиците

 Климатичните промени застрашават птиците

Мигриращите птици, особено морските птици и птиците в Хавай, са застрашени от промените в климата.

Мигриращите птици са изправени пред нова заплаха - климатичните промени, които могат да променят хабитата им, да повлияят върху достъпа им до храна и да доведат до изчезване на някои видове.

Подобен доклад се публикува втора поредна година.

Повечето птици, чието оцеляване зависи от океана, както и птиците на Хавайските острови, са изключително уязвими към климатичните промени, са отбелязва в изследването, извършено от лабораторията по орнитология към Корнелския университет и природозащитни организации.

67 вида морски птици, сред които албатроси и буревестници, са особено уязвими, защото се размножават бавно и ползват хабитати, които са рискови заради климатичните промени.

В доклада за 2009 г. се заключава, че близо една трета от 800-те вида птици в САЩ са застрашени вследствие на намаляването на мочурищата, ловуването и пестицидите.

ИЗТОЧНИК: actualno.com

 
Тази страница е видяна 3691 пъти.

Начало /  /  / Климатичните промени застрашават птиците