Friday, 20-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Отново темата - Топлофикация Шумен

Отново темата -

На 26 март ще се проведе нова среща, на която ще се обсъжда бъдещето на „Топлофикация"-Шумен.

По-рано днес на среща инициирана от него със зам.-министъра на енергетиката Мая Христова е станало ясно, че към момента официално няма депозиран интерес към дружеството.

Според кметът на Шумен Красимир Костов такъв проявява холдинг „Титан". Градоначалникът е казал, че от холдинга са заявили, че ще поемат и задълженията на ТЕЦ-а.

„Към монета „Топлофикация"-Шумен дължи на „Булгаргаз" около 13 000 000 лв.", допълни Александров. По думите му, на следващата среща ще се чака официално писмо с намеренията на евентуалният инвеститор.

През лятото на 2009 г. „Титан" беше една от фирмите закупили документация за участие в публичен търг за приватизация на топлоснабдителното дружество.

ИЗТОЧНИК: DarikNews.bg

 
Тази страница е видяна 4101 пъти.

Начало /  /  / Отново темата - Топлофикация Шумен