Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Такса мощност ще намаля сметките за ток?

Такса мощност ще намаля сметките за ток? -

Предложение за нова структура на цената за електроразпределителната мрежа ще внесе в края на март.

Трите нови компонента в ценообразуването имат отношение към стойността на предоставената мощност, достъпа и преноса на енергия.

Според дружеството при сега действащата тарифна структура, собствениците на наследствени жилища, вили, сезонни заведения и хотели, в продълженеие на месеци имат нулеви сметки за електроенергия, а разходите, които компанията прави за поддържане на мрежата и осигуряване на услугата, се заплащат от останалите клиенти.

Въвеждането на постоянна компонента „цена мощност" дава възможност за премахване на тази несправедливост.

Те допълниха, че въвеждането й дори ще намали средните месечни сметки на абонатите, които използват 300 киловатчаса на месец.

Практиката с използването на „цена мощност" се използва и в редица държави от Европейския съюз - Германия, Великобритания, Австрия и др. От дружеството сравниха новата мярка с месечната такса, която се плаща на мобилните оператори.

Предложението за повишаването на цената на тока от 1-ви юли е 3%. Влияние върху новото ценообразуване оказва инфлацията през последната година, както и разликата от планираните и постъпилите приходи на дружеството.

ИЗТОЧНИК: DarikNews.bg

 
Тази страница е видяна 3590 пъти.

Начало /  /  / Такса мощност ще намаля сметките за ток?