Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Готвят протест срещу ЧЕЗ утре

 Готвят протест срещу ЧЕЗ утре

Граждани излизат на протест срещу монопола на електроразпределителните дружества.

Протестът ще се проведе утре /18.03.2010/ от 11 часа. Шествието ще тръгне от площад „Александър Невски" и ще приключи пред централата на ЧЕЗ на ул. „Г. С. Раковски".

Отношението към потребителите на компаниите ЧЕЗ, EVN и E.ON е недопустимо за страна членка на Европейския съюз, заяви Ангел Джамбазки и допълни:

„Случаите са десетки: даваме си парите напред, след това си ги вземаме една година по-късно вероятно, когато ги приспаднат по някакъв начин; отчитат сметките на три месеца, я ги отчитат, я не ги отчитат".

Загубите, които ЧЕЗ са декларирали в Албания, са 38% от електроенергията, която са произвели, а в Румъния - 12%, допълни Джамбазки.

„Държавните железници на Румъния дължат на ЧЕЗ 38 млн. евро. При това положение с тези задължения на другите две държави, отчетената печалба за миналата година е 1,9 млрд. евро, което е с 9,5 процента повече от 2008 година.

Заявените от ЧЕЗ загуби на електроенергия в България са 10%, уточни още Джамбазки. „Основно в циганските квартали, разбира се", допълни той.

По думите на Михаил Шишков, национален секретар на Независимия съюз на потребителите в България, предложената такса „Мощност" от EVN нарушава правата на хората.

„Представете си, че 5 процента от населението иска да пести. Значи няма да пести, защото ще го накажат с 1,80 лв. такса и е нерушено основно правилото на избор на потребителя", каза той.

В протеста участие ще вземат представители на Независимия съюз на потребителите в България, КНСБ, КТ Подкрепа, „Социална солидарност" и „Социален протест".

ИЗТОЧНИК: DarikNews.bg

 
Тази страница е видяна 4777 пъти.

Начало /  /  / Готвят протест срещу ЧЕЗ утре