Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Замразяване на цените за ток, газ, вода и парно

Новини - Замразяване на цените за ток, газ, вода и парно

Синдикатите очакват да получат окончателния пакет от антикризисни мерки на правителството, съобщи Пламен Димитров.

По думите му съгласуваните мерки на синдикатите и бизнеса ще донесат между 5 и 8 милиарда лева допълнителни средства в хазната през следващите 7-8 месеца.

Според Димитров правителството е съгласно с отпадането на тавана на обезщетенията за безработица, както и да бъдат замразени до края на годината цените на ток, газ, парно и вода.

"Вече има конкретни мерки за домакинствата, съгласие между нас и бизнеса, че трябва да бъде увеличена минималната работна заплата от 1 юли.

Нещо, което е изключително важно за нас е съгласието, което постигнахме и вчера не чухме сериозни обструкции, даже чухме, че това може и финансово да бъде понесено, чухме размера, а именно, възстановяването на справедливото обезщетение за безработица, разбирайте 60 процента от дохода, на който си се осигурявал, което значи отпадането на досегашния таван, който е 240 - 260 лева.

Става дума за увеличение на обезщетението за безработица - максималното до 1 200 лева. Т. е., мерките са доста радикални. Замразяване на държавно регулираните цени значи до края на годината всички тези напъни на държавните монополи да вдигат цени на ток, на газ, на парно, на вода, просто ще бъдат замразени.

ИЗТОЧНИК: actualno.com

 
Тази страница е видяна 3429 пъти.

Начало /  /  / Замразяване на цените за ток, газ, вода и парно