Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Реклама

Климатизация, вентилация, отопление, ВЕИ - Реклама

"РЕКЛАМА ЗА СТОТИНКИ"

Портал Топлотехника предлага множество варианти и възможности за популяризация на дейността на фирмите, доставящи продукти и услуги в сферата на отоплението, климатичната, вентилационната и хладилната техника, възобновяемите енергийни източници, ел. инсталации и др.:


Портал Топлотехника предлага следните рекламни формати:

- Стандартна банер реклама в сайта;
- Абонаментни профили с множество преференции;
- Продуктова реклама в раздел Горещи оферти;
- ВИП връзки - фирмата излиза сред първите във фирмения каталог и се ротира на първа страница.

Възползвайте се от промоционалната рекламна тарифа - ТУК


Защо да рекламирам в сайта www.toplotehnika.bg?

  • Toplotehnika.bg е бързо развиващ се и утвърден портал за отопление, климатизация и ВЕИ, създаден с цел да предостави цялостен каталог и информация отностно фирмите, услугите, работата и образованието в сферата на топлотехтиката и по този начин да улесни крайния потребител.

  • Toplotehnika.bg предоставя на Вашата фирма да се представи пред целенасочена група от потребители, не само крайни клиенти, но и професионалисти, търговци, предприемчи и производители, което гарантира ефективно представяне на Вашия бизнес, както за търговия, така и за бъдещи партньорства с други фирми.

  • Порталът се обновява ежедневно с прясна браншова информация, като това привлича все повече посетители, които са потенциални бъдещи Ваши клиенти.

  • Портал Топлотехника има за цел да стане най-големия портал в индустрията, силна търговска марка с висок имидж и добро име, за което екипът несъмнено работи упорито и постоянно постига добри резултати.Тази страница е видяна 8600 пъти.

Начало / Реклама