Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Соларна клавиатура на Logitech се цели в собствениците на Mac, iPad и iPhone

Соларна клавиатура на Logitech се цели в собствениците на Mac, iPad и iPhone

Logitech обяви пускането на новата Logitech Wireless Solar Keyboard K760 – соларна клавиатура за Mac, iPad и iPhone.

Като продължение на соларната серия на Logitech, която започна с Logitech Wireless Solar Keyboard K750 и продължи с Logitech Solar Keyboard Folio за iPad, новата клавиатура добавя Bluetooth свързаност и възможност за лесно превключване между няколко устройства. Тя позволява включването на до три устройства едновременно и бързо превключване между тях само с натискането на бутон.

„Лаптопите, смартфоните и таблетите са незаменими – в работата и за игра,” каза Денис Павилар, вицепрезидент по практичен дизайн. „И тъй като устройствата на Apple заемат централно място на този пазар, Logitech се посвети на подобряването на взаимодействието с тях. С опростеното си слънчево зареждане, познатото Mac разположение на клавишите и удобен дизайн, Logitech Wireless Solar Keyboard K760 ще привлече потребителите на Apple по цял свят.”

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 позволява включването на до три устройства и превключването между тях с лекота, така че потребителят може да пише на своя Mac и да се прехвърли на своя iPad или iPhone. Има тънък дизайн и специфични клавиши за Mac, включващи Command, Brightness, Eject и др.

Соларните клетки не са единственото еко-решение в тази клавиатура. Тя е изработена без използване на PVC. Кутията й напълно подлежи на рециклиране.

Клавиатурата може да се зарежда при всякаква светлина – слаба или изкуствена, в затворени помещения или навън. С пълен заряд клавиатурата работи минимум три месеца – дори в пълна тъмнина.

Ала докато цените на Apple продуктите винаги са били „една идея“ над масовите ИТ системи на пазара, то соларната клавиатура е „няколко идеи“ по-скъпа от масовите си аналози. Logitech Wireless Solar Keyboard K760 се очаква в Европа през юли 2012 г. на препоръчителна крайна цена от 79,99 евро, отбелязват от фирмата.

Източник: http://www.greentech.bg/?p=29048
Тази страница е видяна 2101 пъти.

Начало /  / Соларна клавиатура на Logitech се цели в собствениците на Mac, iPad и iPhone