Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Инфрачервени нагреватели

 	 Инфрачервени нагреватели

Най-вероятно сте учили за инфрачервената светлина когато сте изучавали  дължината на вълните в часовете по физика. Също така може и да сте чували за инфрачервено лъчение или инфрачервената технология, от телевизионните реклами или списания. Но да бъдем честни или сте забравили или никога не сте разбрали науката, която се крие зад дължината на вълните и светлинните спектри, така че, доста хора удрят на камък когато се опитате да разберат, какво точно правят тези инфрачервени нагреватели.

Сигурно си спомняте, че инфрачервената светлина не е видима, тък като тя е извън спектъра, който ние можем да видим. Това е същността на инфрачервения нагревател: Топлината е продукт на светлината, която е невидима за нашите очи. Причината поради, която получаване топлина от инфрачервения нагревател е защото нашата кожа и дрехи  поглъщат светлината. Това е като разликата между това да бъдеш директно изложен на слънчева светлина и това да стоиш на сянка. Чувстваш топлина  от слънцето защото светлината, която нагрява вашите дрехи и кожа ви държи топло, но когато сте на сянка, светлината не ви достига.

Има няколко  вида инфрачервени нагреватели. Някой от тях могат да насочат инфрачервената си светлина право в стая или пространство за да създаде топлина върху предметът, който достига. Други инфрачервени нагреватели имат 3 части, които създават топлина: инфрачервени крушки, топлообменник (такъв добър проводник, каквато е медта) и вентилатор, който обдухва въздух в обменника за да създаде топлина.

Инфрачервените нагреватели имат специфични  характеристики и могат да бъдат използвани само в определени ситуации. Тези нагреватели са благоприятно настроени към околната среда.

Още по темата на: http://ventilacia.bg/page.php?n=214254&SiteID=846
Тази страница е видяна 6748 пъти.

Начало /  /  Инфрачервени нагреватели